1ο ΧΙΛ Π.Ε.Ο Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Κατερίνη

COVID 19

COVID-19

Εστιάζουμε πλήρως στην προστασία των πελατών μας.

Στην Pieria Rent A Car μοιραζόμαστε την αγάπη των πελατών μας για τα ταξίδια και έχουμε προετοιμαστεί να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών μας, των εργαζομένων και των οικογενειών τους, έχουμε εφαρμόσει μια σειρά προληπτικών μέτρων και έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα λεπτομερές επιχειρησιακό σχέδιο.

Μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στα ενοικιαζόμενα γραφεία μας.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών από όλο το προσωπικό.

Διαθέσιμα αντισηπτικά υγρά ή μαντηλάκια στους μετρητές και στα λεωφορεία.

Οι τοποθεσίες και τα γραφεία της Pieria Rent A Car στην Ελλάδα απολυμαίνονται τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους αναμονής των πελατών, τις λαβές και τα γραφεία εξυπηρέτησης.

Έχουμε ειδικές διαδικασίες που εφαρμόζονται για τον καθαρισμό και την απολύμανση του στόλου μας μετά και πριν από κάθε ενοικίαση.

Κάθε εσωτερική επιφάνεια των οχημάτων, των καθισμάτων και του εξωτερικού καθαρίζεται και απολυμαίνεται με εξειδικευμένα προϊόντα και εργαλεία, ενώ το προσωπικό φοράει πάντα μάσκα και γάντια. Οι εξοπλισμοί που παρέχονται τοπικά (Παιδικά καθίσματα, GPS) απολυμαίνονται μετά και πριν από κάθε ενοικίαση.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους υπαλλήλους και τους διευθυντές μας παρέχοντας εκπαίδευση και εκπαίδευση στον τομέα της υγείας, υποστηρίζοντας τους ανά πάσα στιγμή.

Το Pieria Rent A Car ενημερώνεται πάντα με την Κυβέρνηση, τα Ελληνικά Υπουργεία Υγείας και Αρχών.

Εκτιμούμε πραγματικά την εμπιστοσύνη σας και σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο: (+0030) 23510 23823 ή (+0030) 6976770231 ή e-mail piercar1@otenet.gr

Είμαστε πάντα εδώ για σας.